thai massage i københavn tantra massage roskilde

1 time 500. Det er svært at lave en generel definition af, hvad tantra massage er, da der ikke findes nogen egentlige standarder for tantra massage, og hver massør udfører typisk tantra massagen på sin helt egen måde. Hedehusene Thai Massage Tilbyder byens bedste luksusøse massage i eksklusive omgivelser, i Møllehøjgåren, indgang under vores skilt. Tantra Massage, få en en dejlig og lækker Tantra Massage, hvor massagen både er skønt afslappende, men også fantastisk pirrende

Gratis gruppe sex massage silkeborgvej

for din krop og sjæl. Køb et gavekort der glæder og gavner. Read more vi er flyttet til nye lejede lokaler i Roskilde, og da vi ønsker bedst mulig diskretion for vores gæster, så sender vi sms med adressen, når man booker tid. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring og kropslig forkælelse. Ønsker du at bestille tid så kontakt os på telefonen, vi er ikke tilgængelige på mail.

thai massage i københavn tantra massage roskilde

Købes ved henvendelse til kliniken. Prostata Massage, prostata massage er både godt for potensen, og kan for mange også være en ekstra nydelse til massagen. Man kan kun komme forbi, når man booker tid i forvejen, og ønsker du at booke tid, så sker det nemmest via SMS. Thai Massage Roskilde, dejlig Massage Som Er Sundt For Krop og Sjæl. Et af mine specialer er Tantra massage. Tantra massage er langsommere og blidere end en almindelig oliemassage, hvor jeg bevæger mine hænder langsomt og blidt over din ryg, arme, ben, fødder, baller, mave, og hvor jeg bruger mine hænder til at give dig en skøn oplevelse. Read more body2body Massage, body2body massage, hvor jeg med min egen udviklede teknik vil give dig en skøn oplevelse, hvor jeg pirrer og udfordrer din krops erogene zoner, så du opnår den ultimative oplevelse af nærvær og sanselighed.